НОВИТЕ БИО ЛЕБОВИ
Новите „Био“ лебови на Фурна Диме, кои се 100% природни и диетални, без адитиви и без конзерванси!
'РЖАН ЛЕБ
СО 80%'ржано брашно
Повеќе прехранбени влакна од обичниот леб
ТОСТ ЛЕБ
Вашиот омилен леб
Можете да ги купите во: Веро,Тинекс, Вива Фреш, Рептил, Рамстор, Жито Маркети, Кипер, Кит Го

ПРОИЗВОДИ

Стандардни лебови

Специјални лебови

КИФЛИ

НОВОСТИ

Нашите производи можете

да ги најдете во: