новости

‘РЖАН ЛЕБ

Дали знаете ‘ржаниот леб е богат со Магнезиум и поради тоа го спречува високиот крвен притисок Има 2 пати повеќе калиум отколку во белиот пченичен леб Богат е со витамините Б1 и Б2 Само дел од причините зошто е здраво да се консумира ’ржаниот леб.

„ФУРНА ДИМЕ“ АВТОБУСИ НИЗ СКОПЈЕ

Со изгледот на нашите сосема нови БИО лебови неодамна, покрај во поголемиот број маркети, жителите на Скопје се запознаа и преку брендираните двокатни автобуси на ЈСП на кои се појави нашата најнова реклама.