БЕЛ ЛЕБ ВИКЕНД НА ПАРЧЕ

ПРОИЗВОДИ:

БЕЛ ЛЕБ ВИКЕНД НА ПАРЧЕ

(470гр)

Без конзерванси Произведено по Haccp